Tahsin ERDEM
ZONGULDAK BELEDİYE BAŞKANI
Biyografi Mesajı Fotoğraflar
Başkanın Sosyal Medya Hesapları

Başkanımız Sn.Tahsin ERDEM Mithatpaşa Mahallesinde İncelemelerde Bulundu

1 gün önce

Başkanımız Sn.Tahsin ERDEM Mithatpaşa Mahallesinde İncelemelerde Bulundu

 

Belediye Başkanımız Sn.Tahsin Erdem, beraberinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Devrim Dural, Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu, İl Gençlik Kolları Başkanı Doğukan Güney, Mithatpaşa Mahallesi Muhtarı Murat Köse ve teknik ekibi ile birlikte Mithatpaşa Mahallesi’nde incelemelerde bulundu.

Başkan Erdem, Zonguldak’ın uzun yıllardır devam eden altyapı ve üstyapı sorunlarına çözüm bulmak amacıyla kapsamlı çalışmaların sürdüğünü belirterek, mahalle sakinleriyle bire bir görüşmeler gerçekleştirdi. Hizmetlerin hız kesmeden devam ettiğini vurgulayarak mahallede yapılan çalışmalar hakkında vatandaşları bilgilendirdi. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılanan Başkan Erdem, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları ifade etti:

“Zonguldak’ımızın kronikleşmiş sorunlarını çözme konusunda kararlıyız. Vatandaşlarımızla iç içe olmak, sorunları yerinde görmek ve hızlı, kalıcı hizmetler sunmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Çözüm odaklı bir anlayışla hareket ederek, tüm mahallelerimize eşit hizmet ulaştırmayı hedefliyoruz. Amacımız, Zonguldak’ımızı daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek.”

Başkan Erdem'in ziyaretinde yer alan CHP heyeti ve teknik ekip, mahalledeki çalışmaları yerinde gözlemleyerek sürecin hızlandırılması adına çeşitli değerlendirmelerde bulundu. Mithatpaşa Mahallesi’nde devam eden altyapı ve üstyapı çalışmalarının kısa süre içinde tamamlanması planlanıyor.